Energi- och klimatrådgivarna i Skåne

Energi- och klimatrådgivarna i Skåne är ett nätverk för de kommunala energi- och klimatrådgivarna i de skånska kommunerna. Vi finansieras av Energimyndigheten och erbjuder kostnadsfri och oberoende energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, föreningar och företag. På denna hemsida hittar du information om allt som har med energi att göra för ditt hem, företag eller organisation. Du finner också kontaktuppgifter till din lokala energi- och klimatrådgivare så att du kan diskutera saker vidare över telefon eller boka in ett företagsbesök på ditt företag/organisation.

Obs: Vi som jobbar med hemsidan gör vårt allra bästa för att all information ska vara så korrekt och aktuell som möjligt men det kan förstås smyga sig in felaktigheter och vi ger därför inga garantier att dessa inte förekommer alls. Vi försöker i den mån vi kan att länka till sidor med officiell information kring t.ex. bidrag osv. Om du hittar något som behöver rättas till ser vi gärna att du kontaktar oss på: energi@malmo.se

 

Energi- och klimatrådgivarna i Skåne

Energi- och klimatrådgivarna i Skåne är ett nätverk för de kommunala rådgivarna i de skånska kommunerna. Vi finansieras av energimyndigheten och erbjuder kostnadsfri och oberoende energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, föreningar och företag.