Skånes energiportal

Ett initiativ från Skånes alla energi- och klimatrådgivare och Energikontoret Skåne har skapat förutsättningar för Skånes nya energiportal.

Skånes alla kommuner har tagit ett gemensamt ansvar om att tillsammans förmedla energirelaterad information till privatpersoner, föreningar och företag. Genom energiportalen tryggas korrekt information samtidigt som vi effektiviserar arbetsinsatsen.

OBS: Vi som jobbar med hemsidan gör vårt allra bästa för att all information ska vara så korrekt och aktuell som möjligt men det kan förstås smyga sig in felaktigheter och vi ger därför inga garantier att dessa inte förekommer alls. Vi försöker i den mån vi kan att länka till sidor med officiell information kring t.ex. bidrag osv. Om du hittar något som behöver rättas till ser vi gärna att du kontaktar oss på: energi@malmo.se

Energi- och klimatrådgivarna i Skåne

Energi- och klimatrådgivarna i Skåne är ett nätverk för de kommunala rådgivarna i de skånska kommunerna. Vi finansieras av energimyndigheten och erbjuder kostnadsfri och oberoende energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, föreningar och företag.