Energirådgivarna i Skåne

Energirådgivarna i Skåne är ett nätverk för de kommunala energi- och klimatrådgivarna i de skånska kommunerna. Vi finansieras av energimyndigheten och erbjuder kostnadsfri och oberoende energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, föreningar och företag. På denna hemsida hittar du information om allt som har med energi att göra.

 

PRIVATPERSON

Bor du i villa eller lägenhet och vill ha tips och råd kring hur du kan spara energi, ditt värme-system, ventilation, eller funderar du på att installera solceller? Hör av er så  hjälper vi er!!

FÖRENING

Vi hjälper olika typer av föreningar, exempelvis bostadsrättsföreningar och idrottsföreningar med råd till att energieffektivisera sin verksamhet. Läs mer om hur vi kan hjälpa er!! 

företag

Vi jobbar med små och medelstora företag (företag med mindre än 250 anställda). Det finns överlag en stor potential att spara energi i svenska företag. Vi hjälper er framåt!! 


Nyheter från MiljöAktuellt

 

Energi- och klimatrådgivarna i Skåne

Energi- och klimatrådgivarna i Skåne är ett nätverk för de kommunala rådgivarna i de skånska kommunerna. Vi finansieras av energimyndigheten och erbjuder kostnadsfri och oberoende energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, föreningar och företag.