Åstorp

20170901_ewa_carola_kristina.jpg
Ewa Sylegård
Carola Jarnung
Kristina Engdahl
 042 - 10 50 00
 energiradgivarna@helsingborg.se

Du som bor i Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp eller Ängelholm kan få kostnadsfri energirådgivning på telefon av kommunens energi- och klimatrådgivare.

 

Ewa Sylegård har arbetat som energi- och klimatrådgivare sedan 2010. 

Ewa har under de första fem åren fokuserat på rådgivning för privatpersoner, föreningar och utåtriktad verksamhet med bland annat beteendepåverkan, men har nu börjat arbeta även med företagsrådgivning.

Ewas intresse för teknik, miljö och klimat har alltid funnits. Bland de områden som finns i rådgivningen ligger belysning högt på listan.

På fritiden gillar Ewa att arbeta i och njuta av den egna trädgården. Fotografering är ett annat stort intresse.

 

Carola Jarnung har arbetat som energi- och klimatrådgivare sedan 2014. Innan dess har hon arbetat med miljö- och klimatfrågor både inom den offentliga sektorn och som konsult. Carola har också lång erfarenhet av att föreläsa och hålla utbildningar inom klimat- och miljöområdet.

Att hitta strategiska lösningar, möta och inspirera människor är det som hon uppskattar mest i arbetet.

På fritiden gillar Carola att vandra, cykla, umgås med familj och vänner och att renovera hus.

 

Kristina Engdahl har arbetat som energi- och klimatrådgivare sedan 2015. Innan detta jobbade hon med biogas och energisystemstudier.

Kristina är mycket intresserad av hur alla bitarna i energisystemet hänger ihop och påverkar varandra. Hon tycker att arbetet som energi- och klimatrådgivare är roligt eftersom det är en blandning av just helhetsbilden och de konkreta tekniska lösningarna.

Kristina gillar att tågluffa, helst till vänner i Spanien, så hon ställer gärna upp med tips även kring hur man får till en riktigt fin semester på räls!


Miljöarbete
 

En god miljö är väsentlig inte bara för oss som lever och vistas i Åstorps kommun idag utan även för kommande generationer. Miljön kan påverkas av en mängd olika verksamheter och åtgärder såsom industrier och verksamheter men också privatpersoner ska tänka på att påverka miljön så lite som möjligt.
Mer information

Foto: Michael Svensson / Åstorps kommun (bannerbild)

Energirådgivarna i Skåne

Energirådgivarna i Skåne är ett nätverk för de kommunala energi- och klimatrådgivarna i de skånska kommunerna. Vi finansieras av energimyndigheten och erbjuder kostnadsfri och oberoende energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, föreningar och företag.