Åstorp

Ewa Sylegård

Kristina Engdahl

 Ewa Sylegård
 Kristina Engdahl
 Carola Jarnung (ej foto)
 042 - 10 50 00
 energiradgivarna@helsingborg.se

Du som bor i Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp eller Ängelholm kan få kostnadsfri energirådgivning på telefon av kommunens energi- och klimatrådgivare.

 

Ewa Sylegård har arbetat som energi- och klimatrådgivare sedan 2010. 

Ewa har under de första fem åren fokuserat på rådgivning för privatpersoner, föreningar och utåtriktad verksamhet med bland annat beteendepåverkan, men har nu börjat arbeta även med företagsrådgivning.

Ewas intresse för teknik, miljö och klimat har alltid funnits. Bland de områden som finns i rådgivningen ligger belysning högt på listan.

På fritiden gillar Ewa att arbeta i och njuta av den egna trädgården. Fotografering är ett annat stort intresse.

 

Kristina Engdahl har arbetat som energi- och klimatrådgivare sedan 2015. Innan detta jobbade hon med biogas och energisystemstudier.

Kristina är mycket intresserad av hur alla bitarna i energisystemet hänger ihop och påverkar varandra. Hon tycker att arbetet som energi- och klimatrådgivare är roligt eftersom det är en blandning av just helhetsbilden och de konkreta tekniska lösningarna.

Kristina gillar att tågluffa, helst till vänner i Spanien, så hon ställer gärna upp med tips även kring hur man får till en riktigt fin semester på räls!


Miljöarbete
 

En god miljö är väsentlig inte bara för oss som lever och vistas i Åstorps kommun idag utan även för kommande generationer. Miljön kan påverkas av en mängd olika verksamheter och åtgärder såsom industrier och verksamheter men också privatpersoner ska tänka på att påverka miljön så lite som möjligt.
Mer information

Foto: Michael Svensson / Åstorps kommun (bannerbild)

Energirådgivarna i Skåne

Energirådgivarna i Skåne är ett nätverk för de kommunala energi- och klimatrådgivarna i de skånska kommunerna. Vi finansieras av energimyndigheten och erbjuder kostnadsfri och oberoende energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, föreningar och företag.